Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2009 18:45

Вітренко не дають 2,5 мільйони на заставу?

Вітренко не дають 2,5 мільйони на заставу?
Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко подала документи для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це Українській правді повідомили у ЦВК.

Вона подала документи у п"ятницю, проте замість необхідних 2,5 мільйонів гривень застави, Вітренко внесла лише 1964 гривні.

Як повідомили у комісії, станом на 16:00 понеділка лідер ПСПУ не внесла необхідну для реєстрації кандидатом у президенти суму застави.

Згідно із законом про вибори президента України, подання документів до Центральної виборчої комісії закінчується за 68 днів до дня виборів. Центрвиборчком у своєму календарному плані уточнює, що термін закінчується 9 листопада.

Для тих, хто подав до ЦВК документи, які потребують внесення виправлень, така можливість зберігається до 11 листопада.

Нагадаємо, 6 листопада Центральна виборча комісія України зареєструвала кандидатами на посаду президента лідера Соціалістичної партії України Олександра Мороза і громадянина Василя Противсіх.

Таким чином, на сьогоднішній день Центрвиборчком зареєстрував 16 кандидатів у президенти України.

Ними стали: юрист Олег Рябоконь, лідер Громадянської позиції Анатолій Гриценко, лідер Фронту змін Арсеній Яценюк, лідери Комуністичної партії України Петро Симоненко та Народної партії Володимир Литвин, відомий банкір Сергій Тігіпко, народний депутат Інна Богословська, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, чинний президент Віктор Ющенко, лідер ВО Свобода Олег Тягнибок, голова Української народної партії Юрій Костенко і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер Партії вільних демократів Михайло Бродський, депутат Київської міської ради Олександр Пабат, лідер Соцпартії Олександр Мороз і громадянин Василь Противсіх.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко не дають 2,5 мільйони на заставу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути