понеділок, 24 вересня 2012 14:51

Віталій Кличко зав'язує з боксом

Автор: ФОТО: Тетяна Заровна
 

Після виборів Віталій Кличко не має наміру продовжувати кар'єру боксера, він цілком віддасть себе політиці - такий висновок можна зробити з сьогоднішньої прес-конфренції лідера "УДАРу" у Донецьку.

"Всім любителям боксу можу сказати, що ще не раз буде підніматися український прапор і звучати український гімн, коли на ринг буде виходити Кличко. Якщо ви маєте на увазі мене, то я не збираюся боксувати. Є брат, який схожий на мене, талановитіший і молодший. Так що я маю на увазі мого брата," - заявив Кличко.

Віталій Кличко очікує, що його партія з часом отримає парламентську більшість і стане партією влади.

"Наше завдання стати партією влади, - сказав Кличко, - тільки тоді ми зможемо реалізовувати наші завдання - коли за нас буде більшість українців. Ми будемо реалізовувати інтереси цієї більшості, а не купки людей."

На найближчих виборах він має намір отримати не менше 15 відсотків голосів.

"Наша партія за різними соціальними даними має до 15%, ми поставили таке завдання: як мінімум 15 відсотків. Я думаю, що нам по силам провести в парламент 40 людей за списком і 25-30 по мажоритарних округах. В Донецькій області та Донецьку підтримка "УДАРу" становить близько 7 - 8 відсотків. Наше завдання довести підтримку як мінімум до 10 відсотків."

Він пообіцяв, що в парламенті "УДАР" не буде створювати коаліцій ні з ПР, ні з КПУ.

"Ці партії показали своє справжнє обличчя і справжнє ставлення до українських проблем. З ними в майбутньому парламенті ми працювати не будемо", - заявив чемпіон світу.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко зав'язує з боксом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути