четвер, 08 квітня 2010 12:24

Виступ екс-губернатора Вінниччини довів присутніх до сліз (ФОТО)

Автор: Vinnitsa.info
 

7-го квітня о 17-й віце-прем"єр Володимир Сівкович представив вінничанам нового губернатора. Ним став колишній голова "Автодору" Володимир Демішкан.

"Я привіз вам два укази Президента. Перший – про звільнення від обов"язків губернатора Олександра Георгієвича Домбровського. Другий - про призначення головою облдержадміністрації Демішкана Володимира Федоровича", - почав Сівкович.

Домбровському подякував за 5 років плідної праці, вручив букет червоних троянд. У своєму прощальному виступі Олександр Георгійович відзначив, що за останніх 12 днів найважливішою подією стало народження двох онучок.

"У кожного в такий день своя блага вість (7 квітня православні християни святкують Благовіщення - Gazeta.ua). Але всі політичні та неполітичні баталії губляться на фоні цього. Я низько кланяюсь своїй дружині, своїй родині за підтримку", - сказав він.

Ірина Домбровська сиділа в залі під час виступу. Була схвильована, коли чоловік говорив про здобутки області за 5 років. Коли згадав, скільки справ не вдалося завершити, хитала головою і рукою охопила підборіддя. Одного разу змахнула сльозу. А як мова зайшла про онучок, не могла стриматись. Розплакалась, утираючи сльози хусточкою.

Кілька жінок, що сиділи поруч, теж розчулились, та змахували сльози. Розхвилювався й заступник Домбровського Василь Жердецький. Спочатку крутив обручку на руці, а потім довго тер око.

Після виступу Домбровського проводжали гучними оплесками.

"Сподіваюсь, Володимир Федорович зможе так само красиво говорити через п"ять років", - зауважив Сівкович.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Виступ екс-губернатора Вінниччини довів присутніх до сліз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути