четвер, 06 липня 2017 17:42

"Вишки Бойка": ще на одного "опоблоківця" готують подання в Раду

"Вишки Бойка": ще на одного "опоблоківця" готують подання в Раду
Генеральна прокуратура готує подання на зняття недоторканності з народного депутата фракції "Опозиційний блок" Євгена Бакуліна. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Генеральна прокуратура готує подання на зняття недоторканності з народного депутата фракції "Опозиційний блок" Євгена Бакуліна.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, пише "Інтерфакс-Україна".

"У рамках справи щодо нафтобурових установок свідчення Кацуби дають змогу нам готуватися до притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Бакуліна", - сказав Луценко.

На уточнююче запитання, чи означає це, що найближчим до парламенту може бути внесено подання на зняття з Бакуліна недоторканності, генеральний прокурор відповів: "Найближчим часом його не буде, тому що найближчим часом парламент піде на канікули".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Вілкула зніматимуть недоторканність

Раніше генпркурор Юрій Луценко заявив, що справа про так звані "вишки Бойка" (йдеться про закупівлю за завищеною ціною вишок для видобутку нафти і газу на Чорноморському шельфі, до якої нібито причетний співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко) просувається.

Триває слідство щодо чинного народного депутата за показаннями колишнього заступника глави правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацуби.

Зараз ви читаєте новину «"Вишки Бойка": ще на одного "опоблоківця" готують подання в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути