пʼятниця, 13 грудня 2013 16:54

Виселяють телекомпанію, яка у Євпаторії висвітлювала Майдан

Виселяють телекомпанію, яка у Євпаторії висвітлювала Майдан
Фото: society.lb.ua

Єдина в Євпаторії телерадіокомпанія "Моріон" може припинити ефірне мовлення через непродовження місцевою владою терміну оренди нежитлових приміщень. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Сьогодні вранці в Євпаторії співробітники комунального підприємства разом з міліцією розрізали двері в приміщенні по вулиці Некрасова, 43, де розташовуються місцева телекомпанія "Моріон" та громадська приймальня народного депутата від ВО "Свобода" Едуарда Леонова.

Підставою для таких дій стала постанова суду про виселення телекомпанії з приміщення. Комунальники більше години вирізали двері болгаркою. Потрапивши всередину приміщення, вони стали відкривати всі двері.

Також на місці був присутній судовий виконавець, який не побажав представитися і спілкуватися з журналістами. Співробітники міліції описують майно телекомпанії.

Напередодні були заарештовані і повністю заблоковані рахунки телекомпанії, включаючи для оплати податків і заробітної плати.

На думку колективу, така ситуація стала наслідком "правдивої подачі інформаційних матеріалів про діяльність місцевої влади".

Приміщення було надано представникам ВО "Свобода" під депутатську приймальню. Однак представники партії дозволили телекомпанії перебувати в ньому.

Крім того, телекомпанія "Моріон" активно висвітлювала діяльність євромайданів в Євпаторії та Києві.

Нагадаємо, про виклик журналістів на допит раніше заявив канал "24". А після того, як журналісти не з'явилися, повістку вручили керівництву.

Крім того, головне управління МВС у Києві вимагало від керівництва телеканалу "1+1" терміново надати інформацію про журналістів та операторів телеканалу, які висвітлювали події 1 грудня в Києві, а також їхні матеріали.

Зараз ви читаєте новину «Виселяють телекомпанію, яка у Євпаторії висвітлювала Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути