Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 20:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Вирок Тимошенко – це помста Януковича за 2004 рік — депутат

Вирок Тимошенко – це помста Януковича за 2004 рік — депутат

Помстою за розбиті мрії Віктора Януковича у 2004-2005 роках назвав вирок Юлії Тимошенко на прес-конференції голова фракції "Батьківщина" в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

"Це помста за 2004 рік - помста, яка не загоїлася в його серці за внесок Юлії Тимошенко у Помаранчеву революцію, за її вплив на Ющенка зразка 2004 року і за те, наскільки результативно вона провела Майдан. Безумовно, Янукович це все пам'ятає і вирок був винесений не 11 жовтня, а ще в січні-лютому 2005 року, а можливо і в грудні 2004. Я думаю, що він ще, складаючи присягу, бачив як сидить за гратами Тимошенко та опозиційні лідери", - сказав Романюк.

Окрім того, на його думку, така підготовка плацдарму на нові вибори вщент зруйнувала демократичний образ України в світі. За словами Романюка, фракція "Батьківщини" в Івано-Франківській області ініціює проведення позачергової сесії обласної ради та сесій рад усіх рівнів.

"Ми скликаємо позачергову сесію обласної ради на вівторок, 18 жовтня. Це робоча, умовна дата, яка остаточно ще не підтверджена. Ми будемо ініціювати проведення сесій в усіх міських та районних радах Івано-Франківської області", - повідомив депутат.

Романюк має надію, що в сесійні залі збереться відповідна кількість депутатів, і вони приймуть звернення до президента України з вимогою звільнити Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Вирок Тимошенко – це помста Януковича за 2004 рік — депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути