Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2013 15:23

Вінницькі нардепи збираються йти до Азарова й Арбузова просити грошей на область

16 лютого, за ініціативи вінницького губернатора Івана Мовчана, до обласного центру приїхали майже всі народні депутати, що балотувалися від Вінниччини. Із невідомих причин не було Миколи Катеринчука та Ігоря Калетника.

Присутнім 11 парламентаріям роздали інформаційні матеріали про напрацювання регіону та проблеми, які хотілося б вирішити. Губернатор озвучив кілька напрямків, у яких розраховує отримати законодавчу підтримку земляків-депутатів.

"Найболючіші питання – медицина та освіта. В агропромисловому комплексі маємо певні результати у рослинництві. Хотілося б мати чіткий алгоритм відшкодувань, які держава зобов'язалася повернути. Намагаємось досягнути легалізації зарплат. Але для цього слід покращити роботу з бізнесом. Дуже актуальна проблема – екологія. Через кілька років ми не зможемо виїхати в ліс або на природу відпочити, буде все завалено сміттєзвалищами. Щороку плануємо здавати в кожному районі по одному 8-квартирному будинку. На кінець 2013-го треба щось зробити з Будинками культури. Вони в жахливому стані. Кожному району доручили зробити ескізні проекти благоустрою територій", - повідомив Іван Мовчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від медичної реформи люди гвалт кричать" – нардепи Вінниччини

Депутати погодилися, що всім разом можна щось зробити на благо Вінниччини.

"Треба всім зібратись і піти до прем'єр-міністра. Якщо така команда до нього зайде, вимушений буде прийняти", - запевнив Михайло Герасимчук.

Таку думку висловив і нардеп Микола Жеребнюк.

"Маємо велике лоббі в бюджетному комітеті. Адже там працює три наші депутати. На ремонт водовідведення та водопостачання держава виділила нашій області 440 млн грн. Але цих коштів недостатньо. Тому нам необхідно подати заявку ще на 120 млн. Треба, щоб нас почув і Азаров, і Арбузов", - сказав він.

Олександр Домбровський назвав вінницьких політиків партією вінничан. Без політичного підтексту.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі нардепи збираються йти до Азарова й Арбузова просити грошей на область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути