субота, 16 лютого 2013 17:34

"Давайте не говорити, а щось робити" - нардепи від Вінниччини зібрались у губернатора
5

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

16 лютого об 11.00 в кабінеті вінницького губернатора Івана Мовчана зібрались народні депутати від Вінниччини. Усього прийшло 11 нардепів, не було Ігоря Калетніка та Миколи Катеринчука.

Ініціював зустріч губернатор. Присутніми були також голова Вінницької облради Сергій Татусяк, міський голова Володимир Гройсман та радник губернатора Валерій Бевз.

"Ми зібрались, щоб визначитись з деякими питаннями розвитку області. Щоб знати, як буде працювати найближчим часом наша рада та адміністрація. Втілення багатьох проектів потребує вашої допомоги, лобіювання певних інтересів регіону у Верховній Раді та деяких законодавчих ініціатив", - сказав губернатор.

Кожен нардеп по черзі висловлював своє бачення ситуації. Найлаконічнішим був Володимир Продивус, який виступав російською.

"Давайте вже не говорити, давайте щось робити. Я особисто готовий. А "умнічати" не треба", - сказав він.

Але конкретних планів так ніхто і не озвучив. Нардепи вирішили поки що розробити стратегію своїх дій. З деякими питаннями звернутись в бюджетний комітет - створити у Києві вінницьке земляцтво.

Наприкінці зустрічі розмова оживилась. Всі погодились об'єднатись заради майбутнього регіону без політичних амбіцій.

"Тільки щоб наступного разу головував вже керівник облради. А потім ще хтось. Щоб на наших зібраннях не було старших, так званих аксакалів. Щоб всі виступали на рівних", - підкреслив Григорій Калетнік.

Домовились, що збиратись потрібно щомісячно. Або ж хоча б поквартально. Після чого журналістів вивели з кабінету, а народні депутати продовжили засідання.

Зараз ви читаєте новину «"Давайте не говорити, а щось робити" - нардепи від Вінниччини зібрались у губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути