четвер, 31 січня 2013 20:05

Вінницького мера та губернатора на фабриці пригостили хроном і гірчицею
7

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

Сьогодні, 31 січня, вінницький мер Володимир Гройсман та губернатор Вінниччини Іван Мовчан об'їжджали деякі підприємства міста. Першим об'єктом стала "Вінницька харчо-смакова фабрика".

Як повідомила Gazeta.ua начальник цеху "Харчовий концетрат" Людмила Фоніцька, на фабриці випускають хрін, гірчицю, майонез, кетчуп, подушечки, круп'яні палички, квас та інше.

"Хочемо ще випускати подушечки у шоколаді, у вигляді глазурованих батончиків. Будемо сподіватися, що цього року зможемо запустити лінію. Наші продукти абсолютно натуральні. Відбірна сировина, самі перевіряємо якість у лабораторії. Працюємо у міжнародній системі ХАСП вже 5 років. А це значить, що споживачі можуть бути впевнені у якості", - запевнила вона.

Відвідали цех по виготовленні гірчиці та хрону. Промисловою стрічкою помитий хрін та буряки потрапляють у великий подрібнювач. Туди ж додається сіль, цукор та оцтова кислота. Все перемішується та порціями подається у банки. Зразу ж на банки накладаються кришки та закручуються. Все відбувається в автоматичному режимі. Далі по транспортеру банки пакуються, складаються у ящики та відвозяться на склад.

"Іноді трапляється, що кришечки випадають з автомата. Тоді наш працівник у ручному режимі накладає кришку на банку. І пускає до апарату, який закручує", - сказала оператор-укладчик Олена Гребенюк.

Після огляду виробництва хрону всіх присутніх запросили покуштувати продукцію фабрики. Запропонували бутерброди з шинкою та ковбасою. Поряд стояли баночки з гірчицею та хроном. Першими намастили бутерброди спеціями вінницький міський голова Володимир Гройсман та керівник області Іван Мовчан. Зауважили, що їм добре смакує.

Потім директор фабрики пригостила мера і губернатора подушечками. Все запивали квасом та "лимонадом".

"Приємно, що фабрика постійно розширює виробництво. А це значить, що створюються нові робочі місця. Також зростають показники заробітної плати. Все це йде в плюс нашому бюджету", - зазначили вони.

Зараз ви читаєте новину «Вінницького мера та губернатора на фабриці пригостили хроном і гірчицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути