пʼятниця, 19 жовтня 2012 16:42

"Вінницькі виборці прискіпливі до лозунгів: не люблять, коли їх мають за ідіотів"

"Вінницькі виборці прискіпливі до лозунгів: не люблять, коли їх мають за ідіотів"
Фото: reactor.org.ua

Вінничани зараз дуже розбірливі в оцінці партій. Не люблять, коли їх обманюють.Про це у коментарі Gazeta.ua розповів підприємець Дмитро Прохоров, 47 років.

"Наприклад, у Віктора Антемюка, як мажоритарника, був би шанс виграти. Але він себе позиціонує, як безпартійний самовисуванець. Всі знають, як довго він очолював обласну організацію Партії Регіонів. І тепер сприймають його безпартійність скептично. Домбровський як екс-мер не дуже добре виглядає на фоні теперішнього Володимира Гройсмана. Ніхто не може сказати, що він зробив для Вінниці. Рівно як і для області, як колишній губернатор. Всі пам'ятають тільки його позицію під час Помаранчевої революції", - зазначає він.

Інший кандидат, Валерій Бевз — на думку Прохорова - найбільш цікава і харизматична фігура серед вінницьких комуністів.

"Останнім часом компартія набирає бали своїми соціальними гаслами. Правда, іноді стається перебір. Наприклад, заклики відібрати все в олігархів. А Симоненко і Мартинюк хто, не олігархи? Це називається "бджоли проти меду". Або про зарплати у тисячу доларів. Так само як в партії Королевської — 500 доларів пенсія, тисяча — зарплата. Це грає їм в мінус. Люди ображаються, що їх мають за ідіотів. Адже зрозуміло, що таку зарплату всім отримувати неможливо. Не розумію, чому опозиція не користується тим, що виборцям вішають лапшу на вуха."

На думку підприємця, за опозицію будуть голосувати за принципом протестності.

"Партія УДАР виграє, бо кругом фото Кличка. Голосуватимуть за нього, а не за програму, яку навряд чи хто читає. Хоча у них є досить позитивні моменти. Наприклад, недавно вони збирали підписи проти медичної реформи, через яку потерпає Вінниччина. Тому що через неї знищується інститут вузького спеціаліста", - зазначив він.

Нагадаємо, 15 жовтня був останній день, коли учасники парламентських виборів могли заявити про вихід із боротьби за місце в наступному складі Верховної Ради.

 

Зараз ви читаєте новину «"Вінницькі виборці прискіпливі до лозунгів: не люблять, коли їх мають за ідіотів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути