пʼятниця, 16 лютого 2018 12:25

Війна з Росією: чому Путін топчеться на Донбасі і в Криму

Війна з Росією: чому Путін топчеться на Донбасі і в Криму
Росія йде війною тільки тоді, коли Україна провокує її своєю слабкістю, вважає Дмитро Корчинський. Малюнок: Daryl Cagle, politicalcartoons.com

Росія йде війною тільки тоді, коли Україна провокує її своєю слабкістю.

Про це сказав громадський діяч Дмитро Корчинський в ефірі телеканалу "Прямий"

"Росію можемо спровокувати тільки одним - своєю слабкістю. Україна була дуже проросійською країною до 2014 року. Ми виконали їхні всі сексуальні забаганки — по флоту, що завгодно. Вони відібрали Крим і захотіли відібрати все інше. Жодні сильні кроки з боку української нації їх не спровокують", - зауважив він.

"Маємо вичистити тил, добитися домінування української церкви, українського закону на нашій території - тільки таким чином можемо убезпечитися.

Як показала практика, гуманітарні питання є ще важливіші за воєнні у військових справах. Маємо зводити бар'єр між собою і агресором. Зокрема мовний. Наступне покоління українців повинне не розуміти мову окупанта. Там, де немає мови окупанта, там немає його танків", - сказав Корчинський.

Зараз українці посилюються, вважає експерт.

"Суспільство посилюється. Людей, які пройшли АТО, вже понад 300 тисяч. Все таки повільно, але відбуваються позитивні зміни у кадровому складі Збройних сил — від командира взводу і вище", - пояснив Корчинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російського сценарію не буде" - Україна змінює тактику на Донбасі

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Війна з Росією: чому Путін топчеться на Донбасі і в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути