пʼятниця, 13 грудня 2013 16:17

Вихід європолітиків на Євромайдан є грубим втручанням у справи України - Медведєв

Вихід європолітиків на Євромайдан є грубим втручанням у справи України - Медведєв
Дмитро Медведєв Фото: РИА Новости

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв вважає вихід європейських та інших закордонних політиків на Майдан, де мітингують прихильники євроінтеграції України, грубим втручанням у внутрішні справи країни.

"Поїздки деяких представників Євросоюзу та інших країн з виходом на найбільш такі активні в цивільному плані місця, де проводяться несанкціоновані заходи, я не можу назвати інакше окрім як грубим втручанням у внутрішні справи суверенної держави", - сказав Медведєв на спільній прес-конференції з білоруським колегою Михайлом Мясниковичем .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готова прийняти Україну до Митного союзу - Путін

За словами Медведєва, Росія хоче, щоб "українські друзі самі розібралися з усіма проблемами, виробили консолідоване консенсусне рішення, щоб не заважали їм і не позбавляли Україну суверенітету".

Він зазначив, що "це справа українських партнерів, кого запрошувати, кого не запрошувати". У той же час російський прем'єр підкреслив: "З боку це виглядає досить дико, коли діючі міністри, єврокомісари йдуть на площу. Я вважаю, що так не можна себе вести в XXI столітті".

Зараз ви читаєте новину «Вихід європолітиків на Євромайдан є грубим втручанням у справи України - Медведєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути