неділя, 04 листопада 2012 14:56

Відповідальність за побиття "Беркутом" людей у Первомайську має бути суворою - Герман

Відповідальність за побиття "Беркутом" людей у Первомайську має бути суворою - Герман
На думку Герман, люди довели на цих виборах, що з ними треба рахуватися, що вони мають гідність. Фото: obozrevatel.com

На думку радника президента, нинішні вибори показали, що в Україні є громадянське суспільство і з ним потрібно рахуватися.

"Мене дуже порадували ці вибори, тому що вони дали зрозуміти, що в українського громадянина дуже висока свідомість, і у нас, по суті, є громадянське суспільство і з ним потрібно рахуватися. І якщо хтось буде думати, що з суспільством можна не рахуватися - він наступні вибори обов'язково програє", - заявила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Якщо суспільство продемонструвало таку високу свідомість, якщо були випадки, коли дійсно "Беркут" бив людей, які прийшли, щоб продемонструвати своє прагнення до вільного вибору - хтось має за це відповісти і ця відповідальність має бути суворою", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція в Первомайську демонтує намети мітингувальників під ОВК №132

"Я думаю, що люди довели на цих виборах, що з ними треба рахуватися, що вони мають гідність, і за гроші, навіть за дуже великі, гідність українського народу не купиш", - зазначила радник президента.

Раніше повідомлялося, що співробітники "Беркута" увірвалися до приміщення ОВК №132 у Первомайську і забрали всі протоколи з ДВК. Приміщення міськради, де розташовується окружком, розгромлено. У міліції заявили, що постанову про примусове вилучення протоколів із мокрими печатками з ОВК №132 виніс Адміністративний суд Миколаївської області.

Зараз ви читаєте новину «Відповідальність за побиття "Беркутом" людей у Первомайську має бути суворою - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути