пʼятниця, 02 листопада 2012 18:38

"Беркутівці" увірвались на 132 округ та винесли сумку з протоколами і бюлетенями
5

Фото: Фото: nikvesti.com

На скандальну 132 окружну виборчу комісію вдруге увірвалися бійці "Беркута", проте цього разу вони вже винесли звідти протоколи і бюлетені.

"Тільки що штурмом було взято приміщення, де працює 132 окружна виборча комісія. Прямо в зал засідань увірвалися бійці "Беркута" і попутно, б'ючи людей кийками, винесли звідти сумку з протоколами і бюлетенями", - повідомляє  "НикВести".

"Вони б'ють людей, б'ють членів ОВК та журналістів! Вони забрали і виносять бюлетені та протоколи!" - повідомив в телефонній розмові журналіст, перебуваючи на ОВК.

Таку ж інформацію повідомив нардеп Геннадій Москаль.

"Розбили двері, кидали у членів виборчих комісій стільці, щоб винести пакет з протоколами голосування, - сказав він Українській правді. - На вулиці били людей".

"Це демократичні вибори, про які говорив президент? – обурився депутат. - Поодягали маски як клоуни. Замість того, щоб Мазурка шукати, вони воюють, щоб забрати бюлетені. Бо два опозиціонери перемогли у підконтрольній Партії регіонів області".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Програв "хр***н моржовий", то і влаштовує Варфоломіївські ночі — Москаль про "Беркут" на 132 окрузі

Також "НикВести" повідомляють, що поки "беркут" бив членів ОВК і людей, довірені особи "регіонала" Травянка вивели з будівлі голову ОВК разом із печаткою комісії.

За інформацієї координатора руху "Спільна справа" Олександра Данилюка, активіст його організації Олександр Шкітін підтвердив переміщення двох БТР-ів з водометами в бік Первомайська від села Врадіївка.

Нагадаємо, сьогодні у 132 окрузі у Первомайську на Миколаївщині вночі беркут захопив ОВК, яка знаходиться у будівлі мерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиний можливий вихід — це проведення повторних виборів - Охендовський про проблемні округи

Як відомо, на цьому окрузі за попередніми даними переміг представник від ВО "Батьківщина" Аркадій Корнацький. Однак, пізніше на сайті ЦВК цифри стали змінюватися і на перше місце вийшов "регіонал" Віталій Травянко.

Зараз ви читаєте новину «"Беркутівці" увірвались на 132 округ та винесли сумку з протоколами і бюлетенями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

188

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути