Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 08:43

Відповідальний за закупівлі озброєнь Грузії втік до Росії

 При апараті президента Грузії створюється спеціальна антикорупційна група. Таке рішення озвучив на засіданні уряду президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Новостворена антикорупційна група буде підзвітна особисто президентові і, крім того, представлятиме первинний звіт спікерові парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе.

"Її (групи) головною функцією буде перевірка кожного з вас", - сказав президент членам свого уряду. "Ми всі отримали такий урок, що зараз іншої альтернативи немає", - пояснив він.

"Якщо у когось є ілюзія, що нас примусять шляхом шантажу влаштувати тут бананову республіку, нічого не вийде", - відзначив Саакашвілі.

Саакашвілі сьогодні також пред"явив претензії до роботи глави МВС Вано Мерабішвілі. Президент зажадав від нього відповіді на питання: "Яким чином колишній відповідальний за закупівлі Міноборони країни, якийсь  Ясон Чихладзе по прізвиську "Вовк", втік до Москви?".

"Значить, людина, яка володіє всією секретною інформацією про закупівлі Міноборони, опинилася у Москві", тобто "прямо у ФСБ", - пояснив Саакашвілі.

Саакашвілі поцікавився: "Як могло трапитися, що одна з основних фігур Міноборони прийшла у відомство з кримінальних кругів і має кримінальне минуле".

"Якщо у когось ще в міністерствах є "Вовки", "Шакали", "Тигри" та інші, правда що тварини, перевірте, і ми теж це зробимо", - розпорядився грузинський президент.

Ясон Чихладзе, який раніше очолював департамент державних закупівель Міноборони Грузії, проходить у справі про корупційні операції в оборонному відомстві країни, пише РосБизнесКонсалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Відповідальний за закупівлі озброєнь Грузії втік до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути