пʼятниця, 22 лютого 2013 18:11

"Відійди, бо ноги поламаємо!" - активісту не дали поставити запитання Януковичу

"Відійди, бо ноги поламаємо!" - активісту не дали поставити запитання Януковичу
Фото: скріншот з Youtube

Активіст регіональної громадської організації "Самозахист" Андрій Скіпальський хотів запитати під час "Діалогу з країною" у президента Віктора Януковича про долю Біличанського лісу.

Проте йому не вдалося задати запитання через так званих молодиків у натовпі, які відштовхували людей від мікрофону і погрожували розправою. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів Андрій Скіпальський.

"Дійсно прийшов на Майдан з запитанням про Біличанський ліс. Особливої черги не було і я став у ряд. З'ясувалося, що запитань у натовпу було не багато. І ведучий фактично прийняв моє запитання і сказав "чекайте". Потім якісь невідомі люди почали мене відштовхувати назад. Коли я спробував стати на своє місце мене просто потягнули за куртку і дуже дружно викинули з натовпу. Потім я намагався підійти з іншої сторони. Тоді до мене підійшли і сказали: "Відійди, бо ноги поламаємо!", - розповів громадський активіст.

За його словами, невідомі молодики не давали людям підійти до мікрофону.

"Той натовп складався з чотирьох рядів молодиків однакової зовнішності. Всі, як один, були одягнуті у чорні куртки та шапки. Як на мене, це колишні наркозалежні. Це не були хлопці, які здійснювали цензуру запитань. Але у них було бажання поставити своє запитання. Їхній керуючий не пускав людей, щоб поставити запитання президенту, окрім пенсіонерів", - пояснив Скіпальський.

Активіст додав, що не вважає, своє запитання провокативним.

"Моє питання стосувалося збереження Біличанського лісу, а саме коли президент підпише указ про статус природного пакту території у 6, 5 тисяч гектарів", - додав він.

Відзначимо, що сьогодні на площі зібралося близько півсотні людей, які хотіли поговорити з президентом. Але таку можливість отримали лише двоє.

Зараз ви читаєте новину «"Відійди, бо ноги поламаємо!" - активісту не дали поставити запитання Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути