пʼятниця, 22 лютого 2013 17:46

Янукович публічно визнав помилку в питаннях спорту та освіти

Янукович публічно визнав помилку в питаннях спорту та освіти
Президент відокремить Міністерство молоді та спорту від Міністерства освіти і науки Фото: korrespondent.net

Президент України Віктор Янукович вирішив відокремити Міністерство молоді та спорту від Міністерства освіти і науки. Про це він сказав в ході "Діалогу з країною".

"Нам потрібно відновлювати спортивні установи, і створювати потрібно всі умови для наших дітей. Організатори цієї роботи - прихильники спорту. Я публічно говорю і визнаю велику помилку, недолік, який ми допустили, прийнявши рішення про об'єднання Мінспорту з Міносвіти. Я приймаю рішення, і ми відокремимо спорт від Міносвіти, відновимо все управління на місцях і регіонах ... Адже це була не реорганізація", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після питань Януковичу щодо Гостиного двору трансляцію на Майдані перервали

Останнім часом висловлювалися припущення, що Міністерство молоді та спорту може очолити Андрій Шевченко, який не пройшов у Верховну Раду, балотуючись за списками партії Наталії Королевської "Україна - вперед". Відмовившись від посади головного тренера збірної України з футболу, Шевченко вже більше півроку, що минули з моменту завершення його спортивної кар'єри, перебуває без певної посади. Втім, не виключається, що Шевченко повернеться у футбол в якості гравця.

Зараз ви читаєте новину «Янукович публічно визнав помилку в питаннях спорту та освіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути