середа, 13 січня 2010 14:08

Відеоролик Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!" просять не транслювати

Відеоролик Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!" просять не транслювати

Питання висвітлення телерадіоорганізаціями перебігу виборчої кампанії було обговорено на спільному засіданні робочої групи Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення .

Про це повідомили у прес-службі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Голова Незалежної експертної ради з питань діяльності ЗМІ Тетяна Котюжинська поінформувала, що очолювана нею експертна рада вирішила побудувати роботу таким чином, що вона розглядає питання лише за запитами телерадіокомпаній, а експертні висновки мають рекомендаційний характер для телерадіоорганізацій.

Протягом останнього місяця Незалежна експертна рада розглянула 2 запити та ухвалила відповідні рішення.

Перший із них надійшов від Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії щодо агітаційного відеофільму Анатолія Гриценка "Ворог їхньої держави". Незалежна експертна рада дійшла висновку, що зазначений фільм не має ознак порушення Закону "Про вибори Президента України".

Другий запит надійшов від телерадіокомпаній "НБМ", "Експрес-Інформ" ("5 канал") та Закарпатської ОДТРК щодо агітаційного відеофільму Юлії Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!". Незалежна експертна рада виявила у ньому ознаки порушення Закону "Про вибори Президента України" та рекомендувала телерадіоорганізаціям утриматися від його трансляції в ефірі.

Також Котюжинська повідомила, що на розгляді Незалежної експертної ради з питань діяльності ЗМІ є ще один запит. Він стосується агітаційних відеофільму та аудіоролика Віктора Януковича. Експертне рішення щодо цього запиту буде ухвалене найближчим часом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Відеоролик Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!" просять не транслювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути