середа, 13 січня 2010 12:52

Богословська розповіла про технічного кандидата Тимошенко

Богословська розповіла про технічного кандидата Тимошенко

Кандидат на пост Президента України Інна Богословська прокоментувала результати телевізійних дебатів на Першому національному каналі з головою Народної демократичної партії Людмилою Супрун.

"Мої дебати з Людмилою Супрун показали суспільству ще одного технічного кандидата. Її завдання - не домогтися перемоги, а облити брудом опонентів прем"єр-міністра і зробити за неї усю "чорнову" роботу", - сказала Богословська.

"Супрун є главою Державного агентства з інвестицій та інновацій, тобто підлеглою Тимошенко. Її чоловік - помічник Міністра аграрної політики. Як у такому разі вона може реально конкурувати на президентських виборах зі своїм працедавцем? Очевидно, що завдання Супрун трохи інше. І це вона вже раз довела, коли подала позов з вимогою виключити з виборчого бюлетеня нумерацію кандидатів в президенти, щоб Тимошенко не була під N13", - нагадала політик.

За словами Інни Богословської, хід телевізійних дебатів ще раз продемонстрував брудні технології Тимошенко, гвинтиком в яких є Супрун.

"Очевидно, що вони з останніх сил чіпляються за владу. Вони бояться відповісти за все скоєне і не зупиняться ні перед чим, аби ще на 5-10 років продовжити термін свого існування на Банковій або Грушевського. Навіть більше, завжди знайдуться люди, готові за три копійки або якийсь портфель підтримати злодіїв у владі", - зазначила Інна Богословська.

Політик переконана: в 2010 році в українського народу з"явився реальний шанс поміняти владу на всіх рівнях - від Президента, парламенту Криму аж до мерів і місцевих рад. Окрім того, політик упевнена, що Верховну Раду України буде розпущено, й відбудуться дострокові парламентські вибори.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Богословська розповіла про технічного кандидата Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути