понеділок, 11 січня 2010 19:19

Богословська просить ГПУ порушити справу проти БЮТ

Богословська просить ГПУ порушити справу проти БЮТ

Кандидат у Президенти, депутат Верховної Ради Інна Богословська закликає Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу щодо представників Блоку Юлії Тимошенко, який, за словами Богословської, намагається підкупити виборців.

За інформацією кандидата у Президенти, підкуп виборців був зафіксований на відеозйомці у селищі Суворове Ізмаїльського району Одеської області, на якій від імені народного депутата, бютівця Олександра Дубового в місцевому будинку культури роздають пакети з рисом, макаронами і соняшниковою олією.

Наявні матеріали Богословська передала до Генпрокуратури.

Вона нагадала, що закон Про вибори Президента України забороняє проводити виборчу агітацію, що супроводжується передачею виборцям грошей або безкоштовних послуг і товарів, і передбачає кримінальну або адміністративну відповідальність за порушення цих норм.

Як повідомлялося, сьогодні, 11 січня, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив про спроби підкупу членів дільничних виборчих комісій у Донецькій і Луганській областях для проведення ними роботи з визнання недійсними результатів голосування на окремих виборчих дільницях.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Богословська просить ГПУ порушити справу проти БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути