вівторок, 15 жовтня 2013 22:49

Віддам програну у карти машину взамін на дачу Литвина - Ляшко

Віддам програну у карти машину взамін на дачу Литвина - Ляшко
Олег Ляшко Фото: lenta-ua.net

Нардеп Олег Ляшко погодився б віддати свій "Рендж ровер", який торік програв у карти екс-спікеру Ради Володимиру Литвину, взамін на його дачу у Конче-Заспі. Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Ініціатор спору, звичайно, був Литвин. Я ж не такий жадний, як він. Це було торік у Криму, у санаторії за Ялтою. Приїхав грати у волейбол на машині, після чого сіли грати у карти. Литвин поклав око на мою машину і запропонував зіграти на мого коника. Думав, що його переграю і погодився. А він мене обдурив і обіграв. Я в карти граю добре, але, якщо з Литвином, то той краще. У дитинстві, в інтернаті, цілу ніч шпілили на гроші. Буває за ніч по 2-3 рублі вигравав, коли ставки 5-10 копійок", - розповів Ляшко.

На уточнювальне запитання журналіста про ставки між політиками, Ляшко розповів, що ці ставки були напівжартома. Проте у разі перемоги Ляшка, Литвин би програв свою машину. Хоча якої марки авто Ляшко так і не знає.

"Звичайно, картярський борг треба віддавати. Але віддам машину взамін на його дачу в Конче-Заспі. Махнусь не дивлячись", - розповів нардеп.

Він пригадав свою залежність від гральних автоматів, якої позбувся 2006 року.

"Раніше я грав у автомати, які зараз громлю. Присвячував грі на автоматах будь-яку вільну хвилину. Програвав там всю зарплату, з хати виносив. Витрачав усі гроші, які мав. Тому й громлю їх, бо знаю, що це за шкода. На моїх очах люди у залах гральних автоматів програвали квартири, навіть, вішались. Автомати — це повна хєрня", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Віддам програну у карти машину взамін на дачу Литвина - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути