четвер, 11 квітня 2013 15:40

Ляшко збирається за підтримки опозиції заборонити Компартію в Україні

Ляшко збирається за підтримки опозиції заборонити Компартію в Україні
Ляшко: "Ці безсовісні комуняки знущаються з українців, глумляться над нашою мовою". Фото: НБН

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко зареєстрував у Верховній Раді законопроект про заборону Комуністичної партії в Україні.

Інформація про надходження до розгляду відповідного законопроекту №2777 від 11.04.2013 розміщена на сайті Верховної Ради України.

"Я вже вдруге виходжу з цією пропозицією до сесійної зали. Маю надію, що цього разу мене підтримають усі опозиційні сили в парламенті та позафракційні депутати. Поіменний результат голосування обов'язково опублікую у Фейсбуці", - написав Ляшко у соцмережі.

"Ці безсовісні комуняки знущаються з українців, глумляться над нашою мовою, відмовляються встати під час хвилини мовчання у пам'ять жертв голодоморів, ненавидять нашу історію і зневажають українську ідентичність. Вони голосують у підвалах за антинародні законопроекти разом зі своїми друзями з Партії регіонів, лобіюють чиїсь інтереси і набивають собі кишені грошима за рахунок платників податків. У своєму передвиборчому гаслі: "Повернемо країну народу", комуністи зухвало помиляються. Бо вони – ніхто, щоб повертати те, що їм не належить. Вони – ніхто, щоб вирішувати долю європейської держави!", - заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона комуністів об'єднає "регіоналів" і опозицію - письменник

Він переконаний, що в Україні треба заборонити комуністичну ідеологію.

"Адже і комуністи і фашисти стали призвідниками найбільшої війни в історії людства. Домовленості між круками – фашистами і комуністами – призвели до того, що знищені мільйони українців та людей інших національностей. І тому, коли ми кажемо про заборону фашизму – так, це не підлягає сумніву: на моїй рідній Чернігівщині фашисти спалили десятки тисяч дітей, жінок та чоловіків. Але ці фашисти прийшли до нас тому, що їм дозволив це зробити Сталін і Комуністична партія, які ешелонами хліб у Німеччину відправляли, коли наші люди голодували!", - пригадав Ляшко.

У зв'язку з цим він звернувся до опозиції: "Закликаю опозиційних колег-депутатів – якщо ви зацікавлені у тому, щоб антинародні закони Партії регіонів не були прийняті, проявіть мужність і проголосуйте за мій законопроект про заборону КПУ. Якщо ви цього не зробите - український народ вас прокляне!".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко збирається за підтримки опозиції заборонити Компартію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути