неділя, 11 листопада 2012 17:11

Заборона комуністів об'єднає "регіоналів" і опозицію - письменник

Заборона комуністів об'єднає "регіоналів" і опозицію - письменник
Андрій Кокотюха. Фото: gazeta.ua

Партія регіонів та Віктор Янукович повинні ініціювати заборону комуністичної ідеології.

Таку думку у своїй статті на Gazeta.ua висловив письменник і журналіст Андрій Кокотюха.

"Комуністи, принаймні – у ході передвиборчої кампанії, використовували протестну риторику, часом відверто критикуючи "регіоналів". За це партія влади вже навіть послала комуністам недвозначний меседж. Мовляв, на вибори КПУ викинула рекордну кількість мільйонів, що суперечить самій антиолігархічній та антибуржуазній риториці цієї політичної сили. Тим більше, що від ПР давно чути, що для парламентської більшості партії влади комуністи вже не потрібні", - написав Кокотюха.

По-друге, нагадав письменник, не слід ігнорувати те, що лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок пообіцяв голосувати разом із ПР лише по одному пункту: заборона комуністичної ідеології та КПУ.

"Це треба використати, просто владі слід перехопити ініціативу та спіймати на слові. Якщо опозиція та "УДАР" у повному складі не підтримають ініціативу влади із заборони комуністичної ідеології та суду над КПУ, я особисто дуже здивуюся. Більше того: навіть ув'язнені Юлія Тимошенко та Юрій Луценко стримано подякують опонентам. Не кажучи вже про світову спільноту: адже на Заході комунізм та фашизм давно ототожнені та засуджені. Таким чином, владі може під шумок антикомуністичної діяльності багато що списатися", - припустив Кокотюха.

"Це мимоволі об'єднає нинішніх політичних опонентів. Прощання з комуністами стане чи не першою в Україні акцією тимчасового єднання всіх політичних опонентів, матиме широкий резонанс та поліпшить імідж як окремо взятих політиків, так і всієї України", - додав письменник.

Детальніше ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Заборона комуністів об'єднає "регіоналів" і опозицію - письменник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути