четвер, 23 лютого 2012 10:56

Від внутрішніх проблем страждають усі інші, крім Партії регіонів - Єфремов

Від внутрішніх проблем страждають усі інші, крім Партії регіонів - Єфремов

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов упевнений, що у ПР проблем з рейтингом немає.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"З 2005 року всі розповідають про те, що Партія регіонів ось-ось розвалиться, фракція ось-ось розбіжиться. Але при цьому, від цієї хвороби страждають всі інші, крім Партії регіонів. А Партія регіонів, фракція в парламенті показує свою стабільність незважаючи на те, чи знаходиться вона в опозиції, або знаходиться вона при владі. Це наша перевага", - упевнений він.

У той же час, Єфремов упевнений, що в гальмуванні реформ винні деякі органи центральної влади, оскільки після адміністративної реформи не змогли вчасно організувати свою роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" не наберуть на виборах 5 %, але Азаров спокійний"

Так він прокоментував нещодавню Раду регіонів, на якій президент Віктор Янукович звинуватив місцеві органи влади у тому, що реформи реалізовуються не настільки вдало, як вимагає тимчасового періоду для того, щоб люди освоїлися, як вбудується в систему управцього хотів би гарант.

"Я деякий час був сам губернатором, тому не схильний звинувачувати в усьому губернаторів", - пояснив Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція отримає близько 170 мандатів у новій Раді

"Мені здається, ми почали реформування по цілому ряду напрямів, а реформи потребують часовий період. ??Наприклад, реформа системи державного управління, проведена в центральних органах влади, яка скоротила на третину, іноді і більше, управлінський апарат. Вона вимагає тимчасового періоду для того, щоб люди освоїлися, як ввійти в систему управління вже в новому форматі. Ось цей часовий період вплинув на взаємини центру і території, і часом нестикованість ця виявилася тим, що цілий ряд питань, які були ініційовані президентом, просто пробуксовували", - зазначив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аби виграти вибори, влада вдасться до технології "тушок" - політолог

Він також звинуватив і органи центральної виконавчої влади, "які не змогли в досить короткий проміжок часу перебудувати свою роботу"

Зараз ви читаєте новину «Від внутрішніх проблем страждають усі інші, крім Партії регіонів - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути