вівторок, 06 грудня 2011 16:47

Верховну Раду закликають сказати "фе" виборам Держдуми Росії

Верховну Раду закликають сказати "фе" виборам Держдуми Росії

Вибори до Держдуми Росії показали, що в цій країні знищено реальну демократію, а право громадян на заміну влади шляхом виборів узурповане керівним режимом. Як наслідок, партія "Наша Україна" закликала Комітет опору диктатурі, опозиційні сили в парламенті спільно внести проект постанови Верховної Ради на захист російської демократії, в якій висловити стурбованість недемократичними виборами до Держдуми та порушенням громадянських прав росіян.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради партії Валентин Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські вибори: опозиціонерів кидають за грати, а Путін втратив більшість

"Ми солідарні з громадянами Росії, які сьогодні протестують проти втручання влади у виборчий процес, недопущення опозиційних сил до участі у виборах, спотворення результатів голосування та фальсифікацій, заборони проведення мирних зборів та політичної цензури в ЗМІ", - сказав політик.

За його словами, "Наша Україна" приєднується до оцінок міжнародних спостерігачів від ПАРЄ і ОБСЄ, які відзначили велику кількість порушень під час виборів до Держдуми, а також втручання влади у перебіг голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію продовжує лихоманити після виборів: зріє революція?

"Вітальні заяви президента Януковича та Партії регіонів щодо проведення парламентських виборів в Росії є поспішними і неадекватними, нехтують громадськими протестами та незгодою російських виборців із спотворенням справжнього волевиявлення людей", - вважає Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Верховну Раду закликають сказати "фе" виборам Держдуми Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути