вівторок, 04 лютого 2014 18:48

Верховна Рада має вивчити питання про розпуск парламенту Криму - Томенко

Верховна Рада має вивчити питання про розпуск парламенту Криму - Томенко

Верховна Рада України має розглянути питання про розпуск парламенту Криму, вважає голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

"Як відомо, нинішнє керівництво Верховної Ради АР Крим "прославилося" неодноразовими висловлюваннями проти української мови, історії, традицій і, власне, проти єдиної української держави. Сьогоднішні події, коли на президії кримського парламенту було піднято питання про підготовку документів щодо створення робочої групи з внесення змін до Конституції АР Крим та проведення загальнокримського опитування про статус Криму, а також звернення до Російської Федерації щодо автономії Криму, фактично розпочали політико-правову роботу з виходу зі складу України", - цитує Томенка прес-служба народного депутата у вівторок.

За його словами, така позиція парламенту Криму, з одного боку, - це робота для Генеральної прокуратури України, оскільки йдеться про порушення Конституції і законів України.

"Крім того, Верховна Рада України повинна невідкладно розглянути ситуацію в Криму і підготувати відповідні рішення про розпуск парламенту Криму", - вважає Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада має вивчити питання про розпуск парламенту Криму - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути