вівторок, 04 лютого 2014 17:03

Полтавські опозиціонери вперше заявили, що їх переслідують

Автор: Фото: Анна Лакиза
 

Сьогодні полтавські опозиціонери на прес-конференції в приміщенні Полтавської обласної організації "УДАР" заявили, що їх почали переслідувати.

"До останнього ми думали, що полтавський губернатор Олександр Удовіченко робить все для того, щоб на Полтавщині не було застосування сили та переслідувань. Принаймні, на останній зустрічі із полтавськими євромайданівцями він про це наголосив. Але зараз інша картина. Я особисто відчуваю, що за мною слідкують. Чую, що мій мобільний прослуховують. Сьогодні зустрічався з друзями, біля нас крутився міліціонер, якого я впізнав. Крім того, постійно помічаю автомобіль сірий "Деу", водії ті самі, але змінюються номери. Через це довелося не пускати тиждень дитину в школу. Також я отримую смс-повідомлення з погрозами. Номер не можливо прослідкувати, бо воно надіслане з інтернету, - заявив депутат Полтавської обласної ради, голова полтавського обласного УДАРу Петро Ворона.

Депутат оголосив звернення до заступника прокурора області. В ньому є прохання провести перевірку законності прослуховування телефонних розмов та проведення зовнішнього нагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" виконує російський сценарій - Балога

Про утиски заявили і місцеві автомайданівці.

"Вчора мене зупинили інспектори, мотивуючи, що моя машина знаходиться в розшуку. Але доказів цього не надали. Хотіли забрати авто на штрафмайданчик, - розказав лідер полтавського автомайдану Андрій Баранов. - Очевидно, це замовна операція, щоб нейтралізувати мене і моє авто. Прийшлося практично силою забрати автомобіль та відігнати його на власне подвір'я. Нічого проти інспекторів не маю. Дивився їм в очі і бачив, що їм соромно".

Нагадаємо, днями в Полтаві вже спалили авто одного із активістів автомайдану Руслана Матвеєва.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські опозиціонери вперше заявили, що їх переслідують ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути