субота, 20 жовтня 2012 04:06

"Важливо не скільки набере опозиція голосів, а як їх рахуватимуть" — журналіст про вибори на Волині

"Важливо не скільки набере опозиція голосів, а як їх рахуватимуть" — журналіст про вибори на Волині
За словами Калахана, найцікавіший 21-ий округ із центром у Ковелі Фото: svoboda.org.ua

У цю виборчу кампанію вклали багато грошей. Кандидати підкуповують виборців, виливають один на одного компромат, використовують чорні піар-технології. У таких масштабах на Волині давно не було. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив журналіст Андрій Калахан.

"Про це люди знають і говорять. Три округи виграють представники провладних сил або близькі до них, інші два — опозиційні кандидати. Важливо не скільки набере опозиція голосів, а як їх рахуватимуть. Більшість членів дільничних виборчих комісій — представники ПР або їх сателітів. Днями змінили голову Луцької окружної виборчої комісії. Нею стала представниця партії "Руський блок", яка кілька днів тому перебувала у комісії від "Народної партії", - зауважив він.

За словами Калахана, найцікавіший 21-ий округ із центром у Ковелі.

"Там три фаворити, у кожного з яких активна кампанія, більш-менш однаково часта присутність у ЗМІ. Між собою тут змагаються два провладні кандидати, Івахів і Смітюх. Першого підтримує губернатор Борис Клімчук. Смітюха — брат-нардеп із Партії Регіонів. Сам Клімчук теж балотувався. Минулого місяця зняв свою кандидатуру. Раніше він представляв серйозну конкуренцію фавориту в Луцьку Ігорю Палиці", - наголосив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційний кандидат у нардепи послав журналістку на три літери

Нагадаємо, 15 жовтня був останній день, коли учасники парламентських виборів могли заявити про вихід із боротьби за місце в наступному складі Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «"Важливо не скільки набере опозиція голосів, а як їх рахуватимуть" — журналіст про вибори на Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути