неділя, 26 січня 2014 17:11

"Вас ніхто не боїться!" - представники Черкаської ОДА відмовляються складати повноваження

"Вас ніхто не боїться!" - представники Черкаської ОДА відмовляються складати повноваження

Зараз тривають переговори між представниками черкаської Народної ради та головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом, головою Черкаської обласної ради Валерієм Черняком і заступником голови Черкаської ОДА Едуардом Івакіним. Народна рада вимагає представників влади скласти повноваження. На що Івакін заявив, що ніхто заяви на звільнення писати не збирається.

"Ніхто заяви писати не буде. Спочатку запропонували мирно, а зараз починають погрожувати. Вас ніхто не боїться!" - сказав Івакін.

Також Івакін прокоментував ситуація з дівчиною, на голову якої під час штурму впав вазон: "Щодо дівчини, то зараз ведеться слідство. Справа знаходиться під контролем прокурора і голови ОДА. Ми усі зацікавлені в тому, щоб знайти винну людину".

Такод Івакін звернувся до предствників громади, з проханням взяти відповідальність за штурм ОДА. Він завив, що є відео на якому опозиціонер Максим Булатецткий та заступник мера Черкас Павло Карась закликали людей до штурму.

Сьогоднішний вхід у будівлю "Політпросвіти" Народною радою він теж назвав захопленям будівлі.

"Це є комунальна власність, ви маєте показати на яких підставах ви тут знаходитесь, мають бути відповідні документи, якщо їх немає, то це силове захоплення будівлі". Представники Народної ради спростовую його твердження.

Зараз досі тривають переговори. Коли вони закінчаться — невідомо.

Зараз ви читаєте новину «"Вас ніхто не боїться!" - представники Черкаської ОДА відмовляються складати повноваження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути