неділя, 26 січня 2014 14:38

Всю ніч у захопленій будівлі Вінницької обласної адміністрації чергували коменданти
5

Фото: Фото: Анна Бова

Після захоплення приміщення Вінницької обласної адміністрації та обласної ради мітингувальники розбилися на сотні та розподілили  графік чергування на кожному з поверхів.

"Над вечір дев'яносто відсотків мітингувальників розійшлися. Залишилися тільки чергові, всю ніч поряд із нами стояли   правоохоронці. Також всю ніч чергували патрулі ДАЇ. Таксисти організували неподалік окрему колону, бо була інформація, що до приміщення ОДА їдуть кілька автобусів із озброєними молодиками.  Вночі  було кілька інцидентів. Довелося виводити  провокаторів. Двоє кричали, що зараз тут буде "Беркут", підбурювали людей до агресивних дій. Їх вивели на вулицю, і більше не пустили до приміщення. Ще четверо напилися до такого стану, що не могли навіть розмовляти. Ми всіх попереджали, що ніякого алкоголю, вони якось все ж пронесли пляшки з собою", -  розповів командир сотні, 20-річний Богдан.

Зараз   обласні депутати  від опозиційних партій зібралися у адміністрації  на чергове засідання,  аби вирішити питання, які вчора не обговорили на сесії. Але мітингувальники їх тримають на першому поверсі. З керівництва обласної ради та адміністрації нікого немає. Також не приїхав жоден депутат від Партії регіонів.

"Регіонали вчора втекли, і зібрали засідання в дитячій обласній лікарні, де головним лікарем працює голова фракції Тетяна Антонець. З нами говорити ніхто не захотів, хоча їх просили вийти, і поговорити з людьми", - додав мітингувальник.

Зараз ви читаєте новину «Всю ніч у захопленій будівлі Вінницької обласної адміністрації чергували коменданти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути