четвер, 29 травня 2008 18:46

Вагітна Ірена Кільчицька полюбляє великі коштовності (ФОТО)
5

Ще пару років тому, до приходу Леоніда Черновецького на крісло мера, Ірена Кільчицька мала іншу зачіску. Її пряме волосся дозволяло зробити чітке коротке каре з прямим чубком. З того часу довжина волосся неабияк збільшилася, але чубок залишився все той же.

Ірена Реонольдівна не любить експериментувати також ні з кольором волосся, ні з формою зачіски, ні з укладкою. Навіть на святкових заходах ми не побачимо у неї на голові "пишної" укладки або грайливих завитків.

Гардероб Ірени Кільчицької вельми екстравагантний. Вона не обмежує себе "сухим" діловим дресс-кодом, і за декілька років перебування в епіцентрі уваги преси встигла продемонструвати і спортивний, і діловий, і "домашній" стиль в одязі. Зазвичай досить підтягнута фігура дозволяє їй носити практично все: і спідниці, і костюми, і сукні.

Крім того, як і всяка брюнетка, вона має серйозну перевагу навіть перед натуральними блондинками: їй пасує вся палітра яскравих відтінків - від золотисто-коричневих до отруйно-зелених. Проте, пані Кільчицька, схоже, абсолютно не розуміє свого щастя. Її колористичні переваги так само тверді, як і політичні переконання: вона дуже любить чорний колір. Правда, при цьому неодмінно освіжає свій костюм якими-небудь яскравими деталями: наприклад, яскраво-червоними блузами або кокетливими рюшами.

А ось макіяжем Ірена Кільчицька користується обережно - і правильно робить. Він у неї не дуже ефектний, але вельми ефективний. "Вечірнім" макіяжем вона не зловживає: лише завжди ненав"язливо підводить губи "блиском" і трохи підфарбовує вії. Руки її доглянуті, манікюр - акуратний.

Найпомітнішим аксесуаром пані Кільчицької є досить дорогий на вигляд і незвичайно масивний наручний годинник. Тяга до якоїсь гігантоманії виявляється і в політиці з підбору сережок. Улюблений варіант тут - великі срібні кільця у вухах. Той факт, що це не дуже узгоджується з "діловим" стилем, Ірену Реонольдівну, схоже, не бентежить, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ірена Кільчицька полюбляє великі коштовності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути