Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 18:43

В УНН відхрещуються від "відео з Тимошенко" і кажуть, що знайшли його на YouTube

В УНН відхрещуються від "відео з Тимошенко" і кажуть, що знайшли його на YouTube
УНН випадково натрапив на відео? Фото: news.intv.ua

Сайт УНН не є першоджерелом скандального відео, на якому начебто зображено Юлію Тимошенко та її захисника Сергія Власенка.

Про це у звернені до депутатів ВР заявляє головний редактор видання Оксана Щербак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники хочуть списати синці Тимошенко на її бійку з сусідкою - Кожем'якін

"Із учорашнього дня декілька депутатів ВР почали поширювати недостовірну інформацію про те, що відео з жінкою, схожою на Юлію Тимошенко, в Інтернеті, як першоджерело, розмістило ІА" Українські національні новини ". Однак дана інформація не відповідає дійсності, так як УНН не був першоджерелом і не володіє інформацією про походження даного відео. Тому редакція УНН змушена звернутися до віце-спікера ВР Миколи Томенка та Комітету свободи слова з проханням розібратися в цій ситуації", - каже головний редактор сайту Оксана Щербак.

"Інформаційне Агентство УНН дійсно одним з перших опублікувало цю інформацію, - каже редактор, - але зазначивши при цьому, що на відео жінка схожа на Тимошенко і людина, схожа на Власенко. Редакція, дотримуючись норм законодавства про авторське право послалася на джерело інформації - у даному випадку ресурс YouTube".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колонії щось сталося таке, від чого влада хоче відволікти увагу - експерт про відео з Тимошенко

З такими ж посиланнями дане відео розмістили безліч ЗМІ, каже Щербак.

"Проте, народні депутати України, почали поширювати інформацію про те, що УНН є першоджерелом цієї інформації. Ми повторюємо, дана інформація не відповідає дійсності, так як УНН не був першоджерелом і не володіє інформацією про походження даного відео".

"А тому редакція Інформаційного Агентства розцінює даний факт як спробу тиску на ЗМІ і звертається до віце-спікера ВР Миколи Томенка та Комітету з питань свободи слова ВР з проханням розібратися в даній ситуації і поставити крапку в цій неправдивій історії", - зазначають у виданні.

Зараз ви читаєте новину «В УНН відхрещуються від "відео з Тимошенко" і кажуть, що знайшли його на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути