четвер, 15 грудня 2011 11:26

В Умані почали збір підписів за відставку мера, який "царює" 20 років

У місті Умань на Черкащині активісти громадських організацій почали збір підписів за відставку міського голови Юрія Бодрова. Напередодні вони приходили на сесію міської ради, проте міський голова не давав їм можливості виступити, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Палатку поставили через дорогу від міської ради. На ній написи "Бодрова у відставку!!!", біля палатки встановили український прапор.

"У нас звичайна палатка, яку виставляють на ринку, – розповів член правління Ради громадських організацій Володимир Гончарук. – Це звичайна палатка, а не палатка певної політичної сили, бо це не чиясь піар акція, а робота громади, ми звичайні люди".

За словами Гончарука, спілкування між міським головою та громадою не відбувається. Разом з тим у нього є багато діянь, які суперечать інтересам громади міста.

"Він не відповідає вимогам уманчан. Тому ми почали цей збір підписів за його відставку. Люди схвально реагують. Більшість одразу каже: "Пора йому. Вже довго на цьому посту". Є випадки, коли люди хочуть поставити підпис, але при цьому бояться писати прізвище. Люди залякані. Але більшість відкрито підходить", - запевнив активіст.

Збір підписів розпочали у суботу 10 грудня. Акція безстрокова.

"Він вже 20 років царствує, досить йому там сидіти", – зауважив один із уманчан, що поставив підпис.

Зараз ви читаєте новину «В Умані почали збір підписів за відставку мера, який "царює" 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути