вівторок, 21 травня 2013 15:20

В Україні є міністр брехні і провокацій, а не міністр внутрішніх справ - "ударівець"

В Україні є міністр брехні і провокацій, а не міністр внутрішніх справ - "ударівець"
Володимир Куренной. Фото: klichko.org

Депутат від УДАРу Володимир Куренной вважає, що в Україні немає міністра внутрішніх справ, а є "банальний начальник служби безпеки Партії регіонів".

"Сьогодні всі зрозуміли, що в країні немає міністра внутрішніх справ, а є банальний начальник служби безпеки Партії регіонів", - написав він у Фейсбуці.

"Він, як справжній польовий агітатор ПР, весь свій виступ у ВР цинічно брехав. Давно вже не пам'ятаю такого нахабного і відвертого виступу в Парламенті чиновника подібного рангу", - додав він.

Крім того, він додав: "Міністр брехні і провокацій - так, але не міністр внутрішніх справ. Вже ясно, що ніякого розслідування не буде, а Вадика Румуна приклеять до опозиції. Але рано чи пізно все таємне стане явним. Кравченко вже куди покруче і попрофессіональнее був ...Очевидно, що єдина вимога сьогодні: відставка Захарченко! ".

Зараз ви читаєте новину «В Україні є міністр брехні і провокацій, а не міністр внутрішніх справ - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути