Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 20:17

В українців назбиралося десять тисяч запитань до Януковича

В українців назбиралося десять тисяч запитань до Януковича

За тиждень, з 14 до 20 лютого, на адресу Президента України Віктора Януковича надійшло майже 10 тисяч питань громадян в рамках телепроекту "Розмова з країною".

За інформацією прес-служби Президента, найбільше запитань надходить до контакт-центру ВАТ "Укртелеком" - майже кожне друге запитання.

Решта було отримано  через Інтернет.

Найбільше запитань надійшло з Донецької області - 11% від загальної кількості питань, друге і третє місце - Київ (10%), Дніпропетровська область - 9%.

Найменше питань від жителів Рівненської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської та Чернівецької областей. З цих регіонів надійшло по 1% від загальної кількості питань.

За змістом найбільше громадян України цікавлять виплати пенсій - 14% від загальної кількості питань, економіка - 12%, робота банків і фінансового сектора й питання роботи органів державної та місцевої влади - по 7%, а також політичні питання та питання роботи медичних установ - по 5%.

Одними з найбільш популярних питань є пенсійна реформа і вік виходу на пенсію, зокрема, для жінок. Досить часто запитують про пенсії "дітей війни" і військовослужбовців.

Чимало нарікань надходить щодо роботи банків та фінансових установ-, йдеться у повідомленні.

Громадяни цыкавляться поверненням вкладів збанкрутілих банків, кредитних спілок, вкладів в Ощадбанк СРСР.

Найменше питань на теми: трактування історії, міжнародне життя. Царини культури стосується лише 1% питань.

Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін обіцяє, що кожен, хто не встиг отримати відповідь під час прямого ефіру, отримає її після завершення телепроекту. Щоправда не уточнив яким чином.

Зараз ви читаєте новину «В українців назбиралося десять тисяч запитань до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути