пʼятниця, 28 вересня 2012 22:50

В Україну скоро приїжджатимуть подивитися на інкубатор корупції - Кличко

Лідер УДАРу Віталій Кличко вважає, що люстрацією має займатися антикорупційний комітет.

Про це він сказав в ефірі Шустр Life, коментуючи свою ініціативу щодо люстрації чиновників, помічених у корупції, пише Українська правда.

На питання, чому він багато говорить про корупціонерів, однак жодного разу так і не назвав конкретного прізвища, Кличко відповів:

"Ми ці імена знаємо, кожен із них знає. Я привів факти, коли чиновник отримує зарплату, на яку він би ніколи не зміг купити ні машину, ні будинок, ні ті блага, якими він користується...".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв: Якщо "УДАР" підтримує імпічмент Януковичу, тоді ми – союзники

"Той самий стадіон Євро-2012. Усі журналісти, світова громадськість ставлять запитання і ніхто не може відповісти, але ми знаємо, хто відповідальний. А оголосити людину корупціонером означає звинуватити у тих речах, які ми припускаємо і ми знаємо, що ці люди це зробили. Але для цього має бути антикорупційний комітет...", - додав він.

Кличко також заявив, що "боротьба сьогоднішньої влади з корупцією нагадує боротьбу бджіл із медом".

"Вони не можуть із нею боротися, вони з неї живуть. Ми одна з найбільших країн Європи і одна з найбільших корупційних країн світу, ми давно обігнали країни Африки. Якщо раніше їздили в Париж подивитися на Ейфелеву вежу, у Лондон – на Біг Бен, у Нью-Йорк – на статую свободи, то в Україну скоро приїжджатимуть подивитися на інкубатор корупції", - сказав він.

"У нас корупціонер може піти під суд лише в тому випадку, коли перейшов дорогу іншому корупціонеру – своєму босу, не поділився", - додав Кличко.

Протягом часу, відведеного Кличку на виступ, присвяченого корупції, він так і не назвав жодного прізвища корупціонера.

Зараз ви читаєте новину «В Україну скоро приїжджатимуть подивитися на інкубатор корупції - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути