пʼятниця, 07 грудня 2012 16:10

В "УДАРі" попередили, що усі програми соцзахисту в Україні зупинено

В "УДАРі" попередили, що усі програми соцзахисту в Україні зупинено
Павло Розенко вважає, що краще було б взагалі до лютого не приймати держбюджет. Фото: tvi.ua

Державний бюджет 2013 року — це бюджет злиднів.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив представник політичної партії "Український демократичний альянс за реформи" ("УДАР") Віталія Кличка Павло Розенко.

"Якщо коротко, бюджет 2013 року можна охарактеризувати як бюджет великого обману українського суспільства, злиднів українського народу, бюджет корупції, хабарництва та відкатів грошей", - наголосив Розенко.

Крім того, політик зазначив, що наразі усі програми соціального захисту населення в Україні зупинено.

"Краще б до лютого-місяця не було в країні бюджету, ніж те, що вони зараз прийняли. Вибори закінчилися, і всі соціальні ініціативи теж закінчилися", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада ухвалила Держбюджет-2013 (ПОІМЕННЕ голосування)

"Виплати Ощадбанку, будівництво житла, іпотека — все припинено. Всі програми соціального захисту населення зупинено", - уточнив Розенко.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила Державний бюджет на наступний рік. За це рішення проголосувало 242 нардепи з 351 зареєстрованих в залі засідань парламенту.

Зокрема, ПР віддала 187 голосів, "БЮТ-Батьківщина" - 0, "НУ-НС" - 5, КПУ — 0, фракція Народної партії — 20, "Реформи заради майбутнього" -19 та позафракційні — 11. Опозиція не перешкоджала прийняттю держбюджету.

Раніше Кабінет міністрів України в день своєї відставки - 3 грудня - в зв'язку з обранням прем'єра народним депутатом затвердив проект держбюджету-2013 з прогнозом зростання валового внутрішнього продукту на 3,4% і інфляції 4,8%.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" попередили, що усі програми соцзахисту в Україні зупинено ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути