Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 14:36

В УБОЗі не хочуть зізнаватись, звідки беруться дорогі машини в його працівників

В УБОЗі не хочуть зізнаватись, звідки беруться дорогі машини в його працівників

У київській міліції відмовилися надавати інформацію щодо джерел доходів заступника начальника відділу київського УБОЗ Максима Брязкала.

Про це повідомив начальник Київського УБОЗ О. Плужник у відповідь на запит "Української правди", в якому містилося прохання надати декларацію про доходи Брязкала.

Редакція, зокрема, намагалася з'ясувати, за які кошти було придбано автомобіль Porsche Cayenne Turbo, яким користується Брязкало.

Начальника УБОЗ обґрунтував відмову тим, що запитувана інформація є "конфіденційною" і може поширюватися лише за згодою особи, якої вона стосується.

"Крім того, Брязкало не належить до категорії осіб, майновий стан якого підлягає оприлюдненню відповідно до ст. 12 Закону "Про засади запобігання і протидії корупції", - сказано у відповіді на запит.

Також, як наполягає Плужник, такі відомості про особу є інформацією "з обмеженим доступом".

Як відомо, нещодавно директор компанії ProstoPrint Денис Олейніков розмістив у своєму Facebook фото Porsche Cayenne Turbo Брязкала ціною у 60-150 тисяч доларів.

Раніше Олейніков заявляв, що захопленням офісу ProstoPrint керував "заступник начальника відділу УБОЗ Києва Брязкало Максим Миколайович, службове посвідчення KM142498".

"На справу" він прибув на тюнингованому Порше Кайєн, держномер АА 4643 IX, цю ж "гарненьку машинку" можна щодня бачити на парковці біля будівлі УБОЗу", - повідомляв він.

Зараз ви читаєте новину «В УБОЗі не хочуть зізнаватись, звідки беруться дорогі машини в його працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути