Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 13:31

Олєйніков заявив, що планує друкувати далі "радісні" футболки

Олєйніков заявив, що планує друкувати далі "радісні" футболки

Директор компанії "ПростоПрінт" Денис Олєйніков, який емігрував закордон через переслідування своєї діяльності з розповсюдження футболок "Спасибо жителям Донбасса", закликав громадськість допомогти йому у відродженні своєї фірми.

Про це Олєйніков написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, між можливостями повернутися тихенько в Україну і не розбурхувати народ громадськими акціями або ж і далі "бити в дзвони", він вибрав другу.

"Моя головна задача, маленька битва, в якій я зобов'язаний перемогти - відродження ProstoPrint.com. Це буде непросто, оскільки ми починаємо все з нуля, ми втратили сотні тисяч доларів в обладнанні, коштах на рахунку, інших активах", - пояснив Олєйніков.

За словами активіста, зараз він пише програму дій і стратегію "опору в хмарі".

"Якщо це буде комусь цікаво і потрібно - можливо, з них виросте громадський рух чи навіть політична сила", - додав Олєйніков.

"Я прошу допомоги у всіх тих, кому для роботи і творчості потрібна свобода, яку прямо зараз у нас забирають вже не по краплині, а по літру, бідону, цистерні за хвилину", - заявив підприємець.

Він уточнив, що більша частина коштів буде направлена ??на відновлення "ПростоПрінта" - з тим, щоб "через два-три місяці проект повернувся до прибуткової роботи, люди отримували зарплату, футболки друкувалися і радували довкілля".

Зараз ви читаєте новину «Олєйніков заявив, що планує друкувати далі "радісні" футболки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути