четвер, 05 вересня 2013 15:33

В третій день роботи Ради депутати з ґаджетами приймали єврозакони
13

Фото: Тарас Подолян

Сьогодні Верховна Рада прийняла проект закону "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу щодо порядку та умов відбування покарання". Цей законопроект перебуває у списку проектів необхідних для підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Окрім того, нардепи включили до порядку денного і направили зміни до Конституції щодо посилення гарантій незалежності суддів до Конституційного суду. Законопроект, також, є одним з так званих "євроінтеграційних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запропонував провести вибори у п'яти округах 8 або 15 грудня

Після голосування, нардеп від фракції УДАР Валерій Карпунцов розповів про тиск на його однопартійців з боку депутатів від Партії регіонів, які вимагають голосувати за їхню редакцію євроінтеграційних законів.

Не змовчали про образи і в Партії регіонів. Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов обурився, що преса спотворила коментарі його колег після зустрічі з президентом.

"Коли до мене підходить Царьов і каже, що його слова підносять не так, як він говорить, то це людину ображає. Не можна так працювати ні з людьми, ні з депутатами", - обурився Єфремов.

Після цього журналістки двох телеканалів повідомили Єфремову, що вони окремо одна від іншої записували Царьова й усюди він говорив, що на зустрічі йшлося про "курс на Митний союз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати сьогодні розпочнуть з євроінтеграції, а закінчать виборами

Цікаво, що сьогоднішній робочий день нардепів не обійшовся без кнопкодавства. Депутат від Партії регіонів Сергій Матвієнков проголосував за себе та свого однопартійця Володимира Бойка під час ухвалення Закону про внесення змін до деяких законів України щодо виконання судових рішень.

Згідно порядку денного, після обідньої перерви о 16.00 парламент має призначити вибори у проблемних округах.

Зараз ви читаєте новину «В третій день роботи Ради депутати з ґаджетами приймали єврозакони ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути