середа, 28 січня 2009 11:46

В ПР назвали умови, за яких "регіонали" погодяться увійти в уряд

Ідею входження представників Партії регіонів в уряд України можна було б обговорювати за умови згоди діючого прем"єр-міністра Юлії Тимошенко обійняти посаду першого-віце-прем"єра в уряді Віктора Януковича, вважає заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Таку думку вона висловила в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

"Якщо буде прийнята програма Партії регіонів по виходу з кризи, а Юлія Тимошенко погодиться на посаду першого віце-прем"єра в уряді Віктора Януковича, можливо, цю ідею можна було узяти для обговорення", - сказала вона, коментуючи пропозиції глави парламенту Володимира Литвина про входження представників Партії регіонів в діючий уряд.

У свою чергу заступник лідера фракції Партії регіонів Сергій Льовочкін висловив вдячність спікерові за високу оцінку професіоналізму членів Партії регіонів, які "дійсно здатні вивести країну з кризи і що доводили це неодноразово".

В той же час Льовочкін відзначив, що не вважає за можливе входження окремих представників партії до складу Кабінету міністрів без участі Партії регіонів в коаліції.

"Це буде більше схоже на зраду", - додав він.

За словами депутата, діючий Кабмін "системно руйнує економіку країни". Крім того, він вважає такими, що суперечать національним інтересам підписані за участю Тимошенко газові контракти з Росією. Він також ставить в провину уряду руйнування курсової стабільності і бюджетної системи країни.

"Я вважаю, що входження наших представників в такий уряд виглядатиме як зрада. І думаю, що ніхто з колег не підтримає цю ідею", - підсумував він.

Як повідомлялося, 27 січня голова Верховної Ради України Литвин в інтерв"ю одному з телеканалів заявив, що має намір запропонувати прем"єр-міністрові України при розгляді кадрових змін в уряді призначити на посаді віце-прем"єра або міністрів представників інших політичних сил, які не входять в коаліцію, зокрема від Партії регіонів, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В ПР назвали умови, за яких "регіонали" погодяться увійти в уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути