вівторок, 04 жовтня 2011 17:07

В Партії регіонів ідею Євразійського союзу Путіна оцінюють позитивно

В Партії регіонів ідею Євразійського союзу Путіна оцінюють позитивно

Україні потрібно думати про те, як убезпечити себе від фінансових потрясінь.

Про це заявив народний депутат з фракції Партії регіонів у парламенті Василь Кисельов, коментуючи ідею прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна щодо створення Євразійського союзу на базі Митного союзу та Єдиного економічного простору.

"Зараз потрібно думати над тим, як об'єднати зусилля, на найближчі років 25 убезпечити себе від фінансових потрясінь. Думаю, цим продиктоване прагнення Путіна створити такий союз в цей період", - підкреслив Кисельов.

Політик зазначив геостратегічну користь такого утворення. "Сьогодні ми бачимо, що Європейський Союз відчуває себе дуже невпевнено", - вважає нардеп-"регіонал".

За його словами, Росія сьогодні жорстко відстоює свої інтереси. "Вони прямим текстом сказали США, щоб не лізли в справи Європи, тому що НАТО вже навіть Ірану почало погрожувати війною. Це що таке? Тому, звичайно, Путін думає про створення Євразійського союзу, який стане військово-промислово-політичним блоком", - сказав Кисельов.

"Путін, який, швидше за все, буде президентом Росії найближчі 12 років, повинен думати про взаємини з Європою. А без Україну ці відносини вибудовувати нормально не вийде", - зазначив регіонал. Він вважає, що Україні потрібно "вести себе зараз дуже обачно".

Відповідаючи на запитання, чи не стане згоду Києва на участь у подібних структурах Москви відмовою від європейської інтеграції, проголошеної президентом Віктором Януковичем, Кисельов зазначив: "Нас тиснуть. Європа - з одного боку, Росія - з іншого. Хто б що не говорив - ми повинні виграти час і не дати втягнути нас в авантюри.

Зараз ви читаєте новину «В Партії регіонів ідею Євразійського союзу Путіна оцінюють позитивно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути