середа, 31 серпня 2011 11:44

У Партії регіонів побачили, як студентам набридла опозиція

У Партії регіонів побачили, як студентам набридла опозиція

Член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький вважає, що зірвати навчання 1 вересня акціями протесту неможливо, і нікому це не вдасться.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, так Луцький прокоментував заклики представників опозиції до студентів - у перші 10 хвилин нового навчального року не сідати за парти.

"Зірвати 1 вересня абсолютно неможливо. Я виключаю таку можливість. Студенти мають знаходитись за партами... Головне завдання студента – це навчання. Якщо він не навчається, то повинен обирати собі якийсь інший шлях. Звичайно, за те, що хтось не прийде 1 вересня, ніхто нікого відраховувати не буде, але я абсолютно переконаний, що воно, безперечно, пройде тихо і спокійно", - додав "регіонал".

Він також вважає, що студенти не вийдуть на акції протесту, оскільки "вже всі втомились від подібних заходів".

Нагадаємо, 1 вересня окремі політичні сили та громадські організації мають намір провести акції протесту проти реформ у системі освіти. Окремі представники опозиції закликали студентів у перші 10 хвилин нового навчального року не сідати за парти.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів побачили, як студентам набридла опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути