вівторок, 30 серпня 2011 12:01

У БЮТі закликали студентів першого вересня не сідати за навчальні столи

У БЮТі закликали студентів першого вересня не сідати за навчальні столи

БЮТ закликає студентів першого вересня підтримати екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, організував флеш-моб.

Зокрема, народний депутат України, лідер Всеукраїнської громадської молодіжної організації "Батьківщина молода" Євген Суслов звернувся до українських студентів із закликом провести першого вересня всеукраїнський флеш-моб "Всіх не посадиш!".

"1 вересня всі ми – українська молодь – маємо передати "привіт" владі, висловивши таким чином своє ставлення до політики ідіотизму, яку проводить влада Януковича-Табачника. Прошу всіх студентів протягом перших десяти хвилин першої пари нового навчального року не сідати на свої місця, таким чином символічно показуючи окупантській владі, що всіх не посадиш", - заявив народний депутат.

"Мене щиро порадували дані останнього соціологічного дослідження Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, результати якого свідчать, що 56,9% молодих людей згодні з тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу з неспроможністю влади керувати країною", - зазначив Суслов.

"Це свідчить, що в нашої країни таки є майбутнє, що наше студентство таки не гірше французького чи чеського – Україну ми просто так не здамо. У нас вже не тільки опозиціонерів саджають, а й футбольних вболівальників, каталонська молодь такого б не витримала, і сподіваюся, українській молоді також скоро увірветься терпець", - додав ініціатор акції.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі закликали студентів першого вересня не сідати за навчальні столи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути