вівторок, 30 серпня 2011 11:27

Спецтема: 20 років незалежності!

БЮТ став на захист жінки, яка "понівечила" вінок Януковича

БЮТ став на захист жінки, яка "понівечила" вінок Януковича

У Шевченківському суді міста Києва розпочався розгляд справи проти Галини Швидкої, яка відрізала прізвище президента України від стрічки на вінку "Тарасу Шевченку від Віктора Януковича".

Як повідомила прес-служба БЮТ, "злочин" громадянки Швидкої полягає лише в тому, що "24 серпня вона на знак протесту проти політичних репресій та розбудови диктатури в країні відрізала прізвище "гаранта" від стрічки на вінку "Тарасу Шевченку від Віктора Януковича".

"Слідчі намагалися вичавити із жінки версію, ніби вона зрізала стрічку на сувенір на добру згадку про президента, однак Галина Швидка принципово наполягає на тому, що свій вчинок зробила свідомо на знак протесту проти політики Януковича. Натомість міліція у суді стверджує, ніби вінок належить Януковичу, і таким чином  громадянка Швидка пошкодила його майно", - зауважили у БЮТ.

"Дивує та обурює та поспішність, з якою чиниться судилище над громадянкою Швидкою.  В той же час кудись дівається оперативність судів та суддів, коли йдеться про наругу, яку "регіонали" вчинили у Харкові над державним прапором України", - додали "бютівці".

Партія "Батьківщина" надає юридичну підтримку Галині Швидкій та вимагає "припинити ганебне судилище над свідомою громадянкою, яка скористалася своїм конституційним правом на протест."

"Щоб підтримати цю мужню жінку, до суду прибули Юрій Одарченко та Сергій Сас - народні депутати із фракції "БЮТ-Батьківщина", - повідомили у БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ став на захист жінки, яка "понівечила" вінок Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути