Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 10:57

У Партії регіонів посміялися над "Днем гніву"

У Партії регіонів посміялися над "Днем гніву"

"День гніву" став днем ??розчарування для опозиції.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, так прокоментував акцію протесту член парламентської фракції Партії регіонів Ельбрус Тедеєв.

"Організатори цього заходу обіцяли багатотисячну акцію протесту, а реально змогли зібрати лише пару сотень людей, і то - не дуже "розгніваних". Це свідчить про те, що думка опозиції розходиться з думкою народу. Люди їх не підтримують", - заявив Тедеєв.

Він також додав, що "галас, який роздмухують опозиціонери навколо цієї нечисельної акції протесту, кажучи про те, що нібито правоохоронці переслідують мітингувальників, абсолютно безпідставна".

"Всіх затриманих в той же день відпустили, і найголовніше - ніхто не постраждав. На акції були присутні деякі опозиційні депутати, але і вони без особливого ентузіазму брали участь у "Дні гніву", - зазначив "регіонал".

"Вже неодноразово говорилося про те, що опозиціонерам слід було б припинити займатися невдалим піаром і внести конструктивні пропозиції щодо розвитку країни. Вони ж намагаються працювати на рейтинг, але і це в них погано виходить", - резюмував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів посміялися над "Днем гніву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути