понеділок, 16 травня 2011 16:05

"Наша Україна" просить владу не грати м'язами

"Наша Україна" просить владу не грати м'язами

"Наша Україна" вимагає від влади припинити "гру м'язами" - переслідування громадських активістів, як це відбувається з організаторами "Дня гніву", та продовження процесів проти учасників Податкового майдану.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", влада виставляє "Беркут" і "ОМОН", коли йдеться про мирних протестувальників, і "натомість мовчазно спостерігає за завчасно відомими і свідомими провокаціями, як це відбувалося під час відомих подій 9 травня".

"По суті, суспільству нав'язуються запозичені з-закордону силові сценарії спілкування з мирними демонстрантами, щоб залякати людей і не дати можливість висловити незгоду зі здирницькою і антисоціальною політикою влади, яка призвела до масштабного зубожіння по всій країні", - йдеться у повідомленні.

На думку "нашоукраїнців", заборони і спроби зірвати мітинги, тиск і переслідування свідчать про те, що влада боїться вільної позиції людей.

"Влада уникає прямого діалогу з людьми і намагається сховатися від проблем за репресивними методами", - вважають політики.

"Наша Україна" заявляє про неприйнятність такої політики, яка посилює напругу в суспільстві, і категорично вимагає припинити переслідування протестувальників.

"Такій безперспективній і недалекоглядній політиці є лише одна альтернатива: зупинити провокаційну "гру м'язами", зрозуміти і прийняти справедливі вимоги людей, зупинити наступ на середній і малий бізнес, що є основою життя мільйонів громадян, і через скорочення хижацьких чиновницьких витрат підтримати найбільш незабезпечені верстви населення", - резюмували у "Нашій Україні".

Нагадаємо, 14 травня на місці проведення акції "День гніву" в Маріїнському парку Києва відбулися зіткнення між беркутівцями та мітингувальниками, які намагалися пронести намети для їх встановлення.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" просить владу не грати м'язами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути