пʼятниця, 27 квітня 2012 08:43

В опозиції запевняють, що "тушок" у них більше не буде - всі слабкі вже і так пішли

В опозиції запевняють, що "тушок" у них більше не буде - всі слабкі вже і так пішли
Турчинов і Яценюк вірять, що з ними підуть найсильніші. Фото: wek.com.ua

Перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов переконаний, що "тушок" у списку на парламентські вибори в об'єднаній опозиції вже не буде, бо всі слабкі і так пішли.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

Так відповідаючи на запитання, як опозиція буде захищати власні списки від можливого потрапляння до них перспективних "тушок", Турчинов зазначив:

"Коли почалася агресія, коли почалися політичні репресії, найбільш слабкі самі відпали. Потім відпали ті, які якось коливались, мали сумнів, але не змогли утриматися в опозиції. Просто дійсна була та агресія не тільки проти самого політика, проти близьких, проти знайомих, проти родичів, проти підприємств, де він міг працювати".

Політик додав: "Це проблема, з якою стикаються сьогодні тисячі, навіть мільйони людей. І залишаються тільки сильні. І от цих сильних ми хочемо об'єднати, щоби перемагати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання "ФЗ" та "Батьківщини" не призведе до сумування їхніх рейтингів - експерт

У свою чергу, лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк запевнив, що життя вже навчило не повторювати старих помилок.

"Ми доволі фахово підходимо до формування списків. Ви побачити якість тих людей, коли вони будуть оприлюднені. Ми самі зацікавлені в тому, щоб наші кандидати в депутати відповідали загальноприйнятним критеріям", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" і "Фронт Змін" об'єдналися

Яценюк додав: "Святих немає. Але відповідальні, патріотичні люди, які мають клепку в голові, які розуміють, навіщо йдуть в парламенті знають, шо таке відповідальність".

На думку політика, зараз в опозиції нікому не хочеться працювати, тому залишаються тільки ті, у кого є ідея і цінності. "Набагато легше піти у владу під Януковича. Там все дадуть, що потрібно. Тому з нами залишились ці люди, які відповідні і за яких не соромно", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" засмутилися, що не змогли домовитися із Кличком

"Ці парламентські вибори будуть таким "чекпоінтом" для України в цілому: або ми повертаємо Україну на демократичні рельси, або наступні президентські вибори буде вигравати виключно сімя. І їх (виборів) власне і не буде. Буде призначення обраних. Тому для нас і для країни це критичний момент", - додав Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції запевняють, що "тушок" у них більше не буде - всі слабкі вже і так пішли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути