вівторок, 24 квітня 2012 16:53

Рейтинг Кличка росте, і марно Тимошенко лякає "УДАР" - Фесенко

Рейтинг Кличка росте, і марно Тимошенко лякає "УДАР" - Фесенко
Фото: liga.net

Є дуже велика вірогідність, що партія Віталія Кличка не братиме участь у єдиному партійному списку об'єднаної опозиції.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Є дуже велика вірогідність, що партія Кличка не братиме участь у єдиному партійному списку об'єднаної опозиції.Тому, що в них нема для цього ніякої мотивації, навіть навпаки - вони рейтингово виграють від того, що не беруть участь у цьому об'єднанні", - вважає політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко закликає молодь прийти на вибори і привести друзів

Фесенко впевнений, що Кличко вигідний для об'єднаної опозиції, але люди Кличка теж добре рахують, і не втратять свого шансу.

"Те, що пише Тимошенко у своєму інтерв'ю, ну скажімо, не відповідає дійсності. Вона лякає "УДАР", але це ті люди, які теж розбираються в соціології", - впевнений експерт.

Що ж стосується єдиного списку мажоритарників, то тут дійсно є сенс домовлятися, адже у Кличка теж багато прохідних кандидатів.

"Тут трохи інша проблема. Я не впевнений, що у самого "УДАРу" вже є завершений список, а якщо б він був - дійсно є сенс узгоджувати цей список з КОДом. Там в більшості випадків можна дійсно розвести, і по деяких регіонах, особливо в Південній Україні, Центральній, особливо в Києві, тут можна віддати значну частину округів саме "УДАРу". Можуть бути деякі протиріччя по округах в Галичині, але там у Кличка теж є декілька конкурентноздатних кандидатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція не допустить, щоб Кличко втретє програв вибори мера - Яценюк

На питання чому Кличко не поспішає подавати своїх кандидатів на мажоритарних округах, Фесенко відповів, що часу ще достатньо.

"Цей список ще не готовий у "УДАРу", але до кінця травня ще є час визначитись і узгодити все. Крім того, я маю підозру, що через низку обставин, і Віталій не завжди в Україні, процес ухвалення рішень трохи гальмується. Так що потрібен певний час. Але до кінця травня - початку червня це питання треба вирішити, і я думаю, його можна вирішити", - підсумував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Кличка росте, і марно Тимошенко лякає "УДАР" - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути