середа, 30 грудня 2020 07:27

В ОП пояснили, чому Зеленський звільнив Кривоноса з РНБО

В ОП пояснили, чому Зеленський звільнив Кривоноса з РНБО
Не можна бути при посаді в державі і в той же час відверто руйнувати зсередини саму її суть. Фото: president.gov.ua

Звільнення Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря РНБО пояснили тим, що генерал-майора не цікавила "командна робота", але "подобалися політичні суперечки".

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передає "Українська правда".

"Якщо говорити прямо, то держава — це правила та відповідальність. Не можна бути при посаді в державі і в той же час відверто руйнувати зсередини саму її суть. РНБО - це ж не місце для політики. Там треба займатися конкретною командною роботою, заради якої і створювався цей орган. Давати конкретну експертизу, оцінювати ризики, пропонувати рішення і виходити з відпрацьованим підсумковим рішенням на публіку. Це ж безпека. Але це точно не місце для реалізації своїх бажань. На жаль, генерал Кривонос протягом тривалого часу не хотів або не міг цього зробити: не пропонував свої якісні експертні оцінки та не працював у команді. Йому явно більше подобалося робити гучні політичні заяви та вступати в політичні суперечки. Причини розставання більш ніж закономірні", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арестович завів групу снайперів на мінне поле" - заступник секретаря РНБО

29 грудня президент Володимир Зеленський звільнив генерал-майора Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Кривоноса направили у розпорядження Міністерства оборони. Кривонос подякував Зеленському за звільнення.

Зараз ви читаєте новину «В ОП пояснили, чому Зеленський звільнив Кривоноса з РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути